Garage rolpoorten

Garagedeuren Zeeland.nl is uw totaal leverancier van aluminium garage rolpoorten, inbraakwerende rolpoorten, rolhekken, winkel rolpoorten, veiligheidsrolpoorten, garage roldeuren en rolpoorten voor industriële toepassingen. 

Garagedeuren Zeeland.nl is door decenia lange ervaring uitgegroeid tot de specialist in levering en montage van top kwaliteit garage rolpoorten. Standaard zijn onze garage rolpoorten voorzien van de laatste generatie Somfy io motoren welke zijn voorzien van detectie- en optilbeveiliging. 

Garage rolpoorten

Onze garage rolpoorten zorgen voor een perfecte afsluiting van uw garage. Een garage rolpoort is ideaal voor iedere situatie waarin een normale garagedeur niet kan worden ingebouwd iv.m. de benodigde inbouwruimte. Een garagerolpoort rolt compact op in zijn omkasting waardoor deze bijna in iedere situatie kan worden toegepast. Het afrolsysteem zorgt voor een geruisloze werking en zorgt voor jarenlang probleemloos gebruiksgemak van uw garage rolpoort. Onze garage rolpoorten zijn voorzien van alle benodigde beveiligingen waaronder een detectie -beveiliging, optioneel kan deze worden uitgebreid met infrarood  doorloop beveiliging waardoor uw garagepoort automatisch afslaat indien er een object onder de garagepoort bevind. 

Verschillende typen garage-rolpoort lamellen

Onze garage rolpoorten zijn uitvoerbaar met verschillende type lamellen: 

 • Geisoleerde rolpoort lamellen voor een optimale isolatie.
 • Geperforeerde lamellen voor daglicht toetreding, ventilatie en doorkijk. 
 • Extra zware geïsoleerde aluminium lamellen voor grote oppervlakten en maximale inbraakwering en isolatie.
 • Open aluminium of stalen lamellen voor toepassing als winkel rolluik / rolpoort. 

De vele voordelen van onze garage rolpoorten: 

 • Standaard voorzien van Somfy io motor uitgevoerd met detectie- en optilbeveiliging. 
 • Onze hoogwaardig isolerende garage rolpoorten leveren in zomer en winter een grote bijdrage aan de isolatie van uw woning. 
 • Standaard heeft u de keuze uit meer dan 1000 Ral kleuren rolpoort omkasting en geleiders, hiermee sluit uw garage rolpoort volledig aan bij de stijl van uw woning. 
 • Uw garage rolpoort is uitgevoerd met een ultra stille Somfy io motor, standaard geleverd met draadloze wandzender of afstandsbediening.
 • Voorzien van een hoogwaardige poederdercoating welke uw garage rolpoort beschermd tegen weersinvloeden van buiten af. 
 • Volledig afgewerkte montage door garage rolpoorten specialisten. 
 • Gratis vakkundig advies aan huis. 
 • Standaard geleverd met 5 jaar volledige garantie en service. 

Gratis vakkundig advies aan huis: 

Onze garage rolpoorten worden volledig voor u op maakt gefabriceerd zodat uw rolpoort volledig aansluit bij uw wensen en het karakter van uw woning. Onze garage rolpoorten specialist komt geheel vrijblijvend bij u aan huis voor een maatwerk advies en het opstellen van een offerte. 

Meer info: Tel. 0111-417270

Wesdijk Homestyle garage rolpoorten

Showroom: 
Burgemeester Boumanstraat 1
4306 CP  Nieuwerkerk (Zeeland)

website: www.wesdijkhomestyle.nl